КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ SECRET JARDIN Hydro Shoot HS120 /120x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Hydro Shoot HS120 /120x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 7,300.00ден
  • Код:
    1565
  • Тежина:
    8.000 кг

Серијата Hydro Shoot е од серијата на многу познатата белгиска фирма Secret Jardin.

 

Нивните гроубоксови представуваат најдобар сооднос на / цена и на тој начин им осигуруваат на производителите, со определен буџет  квалитетно место за одгледување на растенија во затворен простор.

- Висок квалитет на материјалот
- Отпорните цевки можат да понесат до 10кг
- Брзо и лесно склопување
- Како екстериер така и интериерот можат да се измијат, за да може да се отстранат остатокот од  мириси
- Лесен и компактен материјал

Secret Jardin е белгиска компанија која произведува кутии за одгледување растенија во затворен простор и нивни додатоци.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:
- Модел: Hydro HS120
- Материјал: 100% Mylar
- Внатрешен материјал: 70D Mylar
- Лесни алуминиумски ракави (Ø16mm)
- Отвор за вентилација сo Ø200mm
- Осветлување: препорачано е 1x 600W HPS сијалица со одреден рефлектор
- Размер: 120x120x200cm
- Тежина: 7кг

 

Нашите водечки брендови