КОШНИЧКА

0 артикла
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ ИНСЕКТИЦИДИ Oleat Bio 250ml - широкоспектарен био инсектицид

Oleat Bio 250ml - широкоспектарен био инсектицид

Цена: 1,350.00ден
  • Код:
    1559
  • Тежина:
    0.250 кг

Врз основа на калиум олеат, Oleat Bio е погоден за традиционално, органско и еко-земјоделство, додека истовремено ги подхранува растенијата благодарение на високиот калиум и органската содржина.

Ефективни против белокрилки, пајаци, лисни вошки. Апсолутно безбедно за луѓето и животните, без период на карантин. Нечувствителен кон животната средина, почвата, растенијата, рибите и животните. Производот НЕ влијае негативно на почвата, воздухот или подземните води, научно тестиран и одобрен, не штети и брзо се разлага на карбонати. Инсектите не развиваат отпорност спрема препаратот, бидејќи неговото дејство е механичко - ја уништува нивната хитинската обвивка.

 Третманот е традиционална техника. Овој производ е ефикасен кога физички може да го достигне инсектот. Затоа, важно е да се изврши прскање, бидејќи обезбедува пристап до сите делови на третираното растение (прскање на лисјата од двете страни), така што резултатот од неговото користење е 100%, лесен за чување, незапалив .

 Чувајте го на суво и ладно место кое не е достапно за деца !

 

Штетници што можат да влијаат на вашите растенија вклучуваат: лисни вошки, грини, мравки, бели лисја, бела прашкаста мувла, гниење, па дури и цицачи, како што се стаорци! Додека некои штетници живеат во почвата, други се пренесуваат / ртат во воздухот. . Мувлата, исто така, може да биде голем проблем. За борба против овие штетници, потребни се специјализирани производи!

Инсектицидите се хемиски или биолошки средства за контролирање на штетни инсекти - лисни вошки, црни муви, црви и ларви, thrips, whiteflies, бубачки, woodrubs, мравки, итн Тие се насочени со широк спектар.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Oleat Bio 250ml - широкоспектарен био инсектицид или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација: 1% во вода (8mL / L) за спреј за лист. Користете фини распрскувачи кои прават помали капки да стигнат до сите делови на растенијата.

  • со тешка зараза - се применуваат во рок од 5-7 дена за да се исчисти
  • за лесна инфекција - повторете по 7-10 дена
  • Не мешајте со производи што содржат сулфур!

Нашите водечки брендови