КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА Y - ТРОЈНИЦИ Метален тројник ⌀ 2 х 250 / 315

Метален тројник ⌀ 2 х 250 / 315

Цена: 4,150.00ден
  • Код:
    1553
  • Тежина:
    1.200 кг

Тројник ⌀ 2 х 250 / 315

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата. 

Тројниците се компоненти за рагранување на системот за вентилација. Благодарение на нив можете да ги прилагодите раздвоените елементи во просторијата за одгледување.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Метален тројник ⌀ 2 х 250 / 315 или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Нашите водечки брендови