КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА PLAGRON СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Plagron Start-up 250ml - стимулатор за првично потхранување

Plagron Start-up 250ml - стимулатор за првично потхранување

Цена: 1,380.00ден
 • Код:
  1536
 • Тежина:
  0.300 кг

Start Up е комбинирано ѓубриво за растенија за време на фазата на растење.

 

Тој му ја обезбедува на секое младо растение најдобрата комбинација од хранливи елементи за првите решавачки седмици. Тој содржи внимателно балансирана комбинација од стимулатор на кореновиот систем, од животна важност производи, природни хормони и хранливи елементи на растењето и сите тие се собрани во еден производ. Plagron Start-Up е идеалното решение за млади вкоренети клонови и млади растенија и им дава што е можно најдобар старт!

Стимулансите за раст и цветaње обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Плагон се високо квалитетни хранливи материи и додатоци. Плагон нуди целосен опсег на течности за био-производителот.

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Plagron Start-up 250ml - стимулатор за првично потхранување или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена:
Протресете добро пред употреба. Додај 7 ml Start Up на 1 литар вода (1:150). Овој раствор користи го еднаш седмично.

 • Температура на чување: 0 - 30°C. Стабилен до 24 часа по растварање во вода.
 • Ги дразни очите и кожата.
 • Состав
 • EC ТОР Раствор на NPK-ѓубриво (4-7-5). 4,2% вкупно количество азот (N), од кој што 4,2% карбамиден азот (NH2)2 CO, 6,7% водоразтворлив фосфорен пентаоксид (P2O5), 5,2% водорастворлив калиумов оксид (K2O).

Нашите водечки брендови