КОШНИЧКА

0 артикла

BioBAV 1L - стимулатор на растење

Цена: 1,730.00ден
  • Код:
    1534
  • Тежина:
    1.150 кг

Bio-BAV е 100% органски додаток, коj може да се користи сo секој бренд на ѓубрива, гарантирајќи најдобар квалитет и резултати!

 

Поради високите нивоа на важни микроелементи, BAV има многу позитивни ефекти врз растенијата:

- Слабите растенија стануваат здрави и силни.
- Пожолтените растенија стануваат одново убави, зелени и здрави!
- Ја прави почвата "мека" и чиста.
- Го зголемува значајно капацитетот на почвата за прифаќање на вода
- Ја подобрува физичката структура на почвата, благодарение на многу органски минерали кои ги содржи
- Растенијата се развиваат одлично, а приносот е повисок!
- Ја збогатува со макро- и микро-елементи почвата и соодветно, кореновата средина.
- Нуди ензими во проста форма, со што ја зголемува содржината на корисни хранливи материи и ја подобрува апсорбација од растението. - Основните состојки се раствораат и се претвораат во калиумова сол, така да растението станува поживотно од било кога!
- Го подобрува вкусот и го продолжува рокот на траење на производот - Ја регулира рН - Необпходноста од вештачки ѓубрива ја намалува

 

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете BioBAV 1L - стимулатор на растење или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена:

Прва недела: 1: 400

Трета недела: 1: 200

Пета недела: 1: 200

Одговара за одгледување во почва, вода и кокос

Нашите водечки брендови