КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ Rhino Filters Ø 200 - 765 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

Rhino Filters Ø 200 - 765 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

Цена: 7,260.00ден
  • Код:
    147
  • Тежина:
    0.500 кг

За разлика од другите јагленоводородни филтри,Rhino Pro e со продолженост на животот меѓу 9-18 месеци, филтрите Rhino Pro, обезбедуваат над две години високо ефективна работа 

Јагленот во нив е добиен од Австралија и е со највисоки квалитети. Високата порозност на активната материја и структурата на алуминиумскиот цилиндер, даваат можност за еден покомпактен и полесен, во споредба со другите, квалитетен филтер и обезбедуваат одличен резултат и при максимален воздушен проток.

Ø 200-765m3/h 

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добар систем за вентилација. Затоа, за вашите култури да бидат со викот квалитет, треба да мислите на прочистување, внесување на свеж воздух во просторијата за огледување и вентилација! Филтерот е важен дел во составувањето на еден систем за вентилација. Функцијата на филтрите е да го освежат и прочистат воздухот. Го спречуваат излегувањето на остри миризби од прсторијата!

 

 

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Rhino Filters Ø 200 - 765 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови