КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Adjust A Wings DEFENDER (medium) - рефлектор за сијалица 400W-600W

Adjust A Wings DEFENDER (medium) - рефлектор за сијалица 400W-600W

Цена: 7,090.00ден
 • Код:
  1509

Defender e модел, создаден за попрофесионално ориентираните гровери.

 

Ги поседува сите квалитети на моделот Еnforcer, но за разлика од него е комбинација од висока класа технологии, естетика, цврстина, ефективност и лесна монтажа. Основната разлика се состои во тоа што при изработката на Defender е искористен исклучително цврст алуминиум (Н18)

 

Ова дозволува сочувување на перфектните параболични криви, толку важни при распрскувањето на светлината, инаку ранливи на промени при монтажа и демонтажа на рефлекторот. Освен тоа површината е покриен со титаниум-бела, топлоотпорна полимерна обвивка која ја намалува зрачената топлина од сијалицата и го има својството да ја распрснува светлината исклучително рамномерно и поседува рефлектирачка способност од 86%.

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Adjust A Wings DEFENDER (medium) - рефлектор за сијалица 400W-600W или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Карактеристики:

 • Големина: 70х55 см
 • Одговара за: 600W или 400W натриумова (HPS) или метал-халидна (МН) сијалица
 • Осветлена површина До 2.3 м2.

Комплетот содржи:

 • 1бр.  - Adjust-A-Wings Рефлектор, Defender medium
 • 1бр.  - Спредер
 • 1бр.  - Фасонка
 • без кабел
 • 86% рефлективност
   

Нашите водечки брендови