КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Rail Light Mover 220cm - шина за придвижување на рефлектор со сијалица

Rail Light Mover 220cm - шина за придвижување на рефлектор со сијалица

Цена: 12,660.00ден
  • Код:
    1508
  • Тежина:
    2.900 кг

Го придвижува осветлението напред-назад по шина со должина 220cm.

 

На овој начин може да биде поставено поблиску до растенијата, бидејќи не се задржува долго на едно место. Ја зголемува ефективноста и животот на сијалицата.

ЗАШТЕДУВА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЈА и ја зголемува ефективноста!

 

Карактеристики:
-Брзина на движење - 3-3,30 минути во едната насока
-Пауза на движењето од 2 до 120сек.
-Регулирање на брзината на движење
-Можност за ограничување на дижењето со посредство на загради.
-Издржува до 10 kg
-Моќност на придвижувачкиот мотор: 12В

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти