КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Bud Blood 1L - стимулатор за почетната фаза на цветање

Bud Blood 1L - стимулатор за почетната фаза на цветање

Цена: 4,500.00ден
  • Код:
    1507
  • Тежина:
    1.150 кг

Bud Blood Liquid (NPK 0-10-6) е уникатен, стимулатор за цветање на Advanced Nutrients кој што има одличен ефект на сите култури, при внатрешно одгледување. Bud Blood е специјално проектиран, за да ги принуди растенијата да цветаат побрзо и драстично да го зголеми бројот на цветови и пупките - со тоа се добива драстично поголем размер на количина и квалитет на растението и приносот е многу поголем!

 

Advanced Nutrients Bud Blood Liquid ги заштитува вашите растенија од загуба на плодот и ви дозволува да добиете поголеми, потешки плодови, со што ќе заштедите на електричната енергија, на други хранливи материи и друга хортикултурна опрема.

Bud Blood значително ќе го скрати циклусот на цветањето каде што вашите растенија ќе се концетрираат во потполност на производство на поголеми приноси, скратување на целиот циклус, без трошоци, за прибирање на крајниот производ. Bud Blood содржи комбинација на специјализирани хидропониски состојки специјално развиени од страна на научниците кои ја истражувале квалитетната добивка на цвет и квалитетни производства и развој низ долгогодишна работа.

 

Bud Blood содржи перфектен сооднос на калиум, фосфор, сулфур и други клучни елементи, за да го добијат вашите растенија точно тоа од кое што имаат потреба, не само за да се осигури поголеми, туку и помногубројни цветови, но исто така и  Bud Blood буквално ги забрзува нивното цветање.


Bud Blood содржи екстракт од алги. Овие супстанции се моќни стимулатори за развој на цветовите и помагаат за зголемување на размерот, тежината и квалитетот на плодовите.
Специјално формулираните состојки во Bud Blood го зајакнуваат коренот и зголемувајки ја производственоста повеќекратно, кое што означува, дека вашето растение може да абсорбира хранливи материи, вода и други суштински материи, од кои што  имаат потреба со  исклучителна брзина! Ја засилуваат убавата арома и вкусот на плодовите-цветовите.

 

Стимулаторите за раст и цветање осигуруваат дополнителна доза од корисни соединенија и микроелементи кон основната храна (основното ѓубриво). Тие се важен дел од една програма за исхрана, бидејќи ја надополнуваат и благодарение на тоа се добиваат одлични резултати.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Bud Blood 1L - стимулатор за почетната фаза на цветање или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба:
2ml/L во првата недела на цветањето и евентуално во втората недела.

Ве молиме, обрнете внимание:
Да не го користите Bud Blood како спреј или со производите од  Advanced Nutrients од серијата рН perfect!

Нашите водечки брендови