КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА СТЕГИ Метална стега Ф60 до Ф525

Метална стега Ф60 до Ф525

Цена: 240.00ден
  • Код:
    1496
  • Тежина:
    0.090 кг

Стега Ф60 до Ф525

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За да вашата градина и вашата култура бидат со добар квалитет, треба да размислите за прочистување на воздухот, внесување на свеж воздух во просторијата и вентилација. Тука се претставени најважните компоненти, кои се неопходни за опремување на идеален вентилациски систем!

Металните скоби се користат за сврзување на вентилационите компоненти.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Метална стега Ф60 до Ф525 или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.