КОШНИЧКА

0 артикла
Дома КОНТРОЛЕРИ SMS Аларм Контролер комплет од 7 дела

SMS Аларм Контролер комплет од 7 дела

Цена: 31,480.00ден
 • Код:
  1493
 • Тежина:
  3.000 кг

SMS контролорот за аларм е лесен за користење алармен систем со известување преку SMS.

 

SMS  Контролорот има десет независни влезни/ излезни портови. Благодарение на бројните сензори и индивидуалниот терминал, контролорот за SMS аларми ги исполнува сите барања. Обезбедува дополнителни функции, како што е способноста да се зачуваат до пет телефонски броеви и да се вклучи или исклучи секој стандарден 230V уред SMS.

 

- SMS известување
- Детектор за чад
- Дектар за движење
- Детектор на вода
- Мониторинг температура и влажност -Magnetic RED contact (за прозорски врати, итн.)
- Врати на тековната
- Надворешен алармен систем
- Дектар за гас -Дектар за кршење на стакло -Аларм систем за светлина и звук

  
 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

 Функции:

 • Автоматски го наоѓа секој детектор во 10 порти.
 • Пренос на податоци може да се менува од нормално на кодирани
 • СМС контрола на до десет 230 V приклучоци со повеќе приклучоци
 •  Поставување на влажност и температура преку СМС -До 5 телефонски броеви (1 база, 4 дополнителни)
 • Статус контролер
 • Англиски, француски, германски, португалски и шпански јазик
 •  Поставување време на активирање на алармот (0 ... 180 секунди)

Kомплетот се состои од седум дела:

 • 1x SMS аларм контролер
 • 1x напојување
 • 1x детектор за чад
 • 1x Детекција на движење
 • 1x магнетни RED контакти (за прозорски врати, итн) екстра 3x магнетни RED
 • 1x детектор за стаклени удари
 • 1x Аларми за светло и звук

Размер и технички податоци:

 • Напојување: 100 - 240 V / 50 - 60 Hz
 • Напон: 12 VDC +/- 10% Мин. 1A
 • Teмп. Опсег: -10 ° C до 50 ° C
 • Влажност: 0% до 95%
 • GSM фреквенции: 850/900/1800/1900 MHz
 • Димензии: 80 x 140 x 78 мм

Нашите водечки брендови