КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА CANNA СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Canna Start 1L - минерално ѓубриво за почетно потхранување

Canna Start 1L - минерално ѓубриво за почетно потхранување

Цена: 1,020.00ден
  • Код:
    1486
  • Тежина:
    1.100 кг

Canna Start е балансирано хранливо ѓубриво за расад и клонови.

Start може да се користи во различни средини за одгледување како волна, кокосови пелети (Jiffy`s) и многу други. Одговара и за циркулациони системи и машини за клонирање. CANNA Start ви ги дава сите микро и макро хранливи елементи, за развојот на едно силно и здраво растение.

Предности: Неопходно е само едно шише. Start е еднокомпонентно ѓубриво кое означува дека ги содржи сите неопходни елементи во едно шише. Canna Start се поврзува перфектно со сите други хранливи материи на  Canna. После последното пресадување на резниците, сменувате Canna Start с Canna(Vega) одговара хранливо за почвата, во која ќе расте вашето растение: Canna Terra, Coco, Hydro или Aqua, за остатокот одт циклусот.  

Start може да се комбинира со  Rhizotonic. Со оваа комбинација вашите растенија ќе имаат силни и дебели корени! Го намалува ризикот од прехранување. Едно основно ѓубриво за вегетативната фаза не одговара за семиња и клонови, затоа што се изложени на ризик од прехранување.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Canna Start 1L - минерално ѓубриво за почетно потхранување или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба:

1. Расклатете добро пред употреба.
2. Наполнете го резервоарот со вода.
3. Додајте Start на хранливиот резервоар со коефициент на разредување 1: 250 (40 мл / 10 л)

Нашите водечки брендови