КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА Essentials pHix-iT 1L - раствор за регулирање на pH

Essentials pHix-iT 1L - раствор за регулирање на pH

Цена: 680.00ден
  • Код:
    1484
  • Тежина:
    1.100 кг

Течност за стабилизирање на pH на работен раствор.

ESSENTIALS pHix-!T е препарат од неоргански соли за пуферирање и стабилизирање pH на работниот раствор. Оддржува приближно pH 6,0 за 7 до 10 дена.

 

ВНИМАНИЕ: Употребувајте го само со "мека" вода! Начин на употреба: 2mL/L вода - се меша се и се остава 24 часа. Потоа се додава по 2,5mL/L на веќе добиениот раствор и се додаваат ѓубривата. Тоа е неопходно, затоа што се крева EC на работниот раствор.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација,правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Essentials pHix-iT 1L - раствор за регулирање на pH или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови