КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕКТИ Gavita Pro 600 SE - комплет осветлување за оранжерија

Gavita Pro 600 SE - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 20,650.00ден
  • Код:
    1480

Gavita Pro 600 e целосен комплет кој вклучува професионален HortiStar HR 96 рефлектор.

 

Баластот е наполно затворен и нема вентилатор за ладење, така што исклучително малку загрева при работа, што дозволува безбедна и лесна инсталација во непосредна близина до вашата сијалица, што пак од своја страна го намалува количеството електромагнетни пореметувања, кои стигаат до баластот и го продолжува значително животот и неговата ефикасност. Комплетот лесно се монтира, со употреба на две завртки.

 

  • За употреба само со 600W EL сијалици.

  • Ефикасност после 5000 часа работа - >95% 

  • Запечатен (класа I) со вентилациски излез изработен од Gore Tex.

  • Контролиран од микропроцесор со LED индикатор за состојбата на баластот .

  • Професионално UV окабелување 

  • Исклучително мало ослободување на топлина и оптимално ладење

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Gavita Pro 600 SE - комплет осветлување за оранжерија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти