КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ Gavita Pro 1000е DE - комплет осветлување за оранжерија

Gavita Pro 1000е DE - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 44,930.00ден
 • Код:
  1478

Новата Gavita Pro е серија со подобрени модели на веќе постоечката класична серија осветитлувачки модули на Gavita, веќе компатибилни и приспособени за целосна контрола на осветлувањето со посредство на Gavita Master контролер

 

Во комплетот е вклучена Gavita Pro 1000W 400V DE EL сијалица. Најефикасниот модел и со највисоко лачење на пазарот (Класа на ефикасност: А++). Компатибилен со Gavita Master контролер. Осветлува повеќе од 2 кв.м

 

 • Сосема капсулирано окабелување со вентилациски излез изработен од GORE-TEX, без подвижни делови, потполно тивок и скоро незабележливо испуштање на топлина.

 • Компатибилен со високочестотни електронски (400V) агрокултурни лампи, кои се со 10-25% поголемо лачење на светлина.

 • Високоефикасни - сочувуваат повеќе от 95% од своите својства за рефлектирање на светлина, така да само треба да ја менувате сијалицата еднаш годишно.

 • Заменлив Gavita HR96 рефлектор со 96% рефлектирака способност за максимална ефикасност.

 • Контролирано емитување: Со едно копче зголемувајте или намалувајте го количеството на светлина, спрема условите или фазите на развој на вашите растенија.

 • Систем за "меко" намалување на светлината, кое дозволува постепено намалување на испуштената светлина, што го елиминира стресот врз лампата при смена на поднесување струја према неа.

 • Снабден со високочестотна(>100kHz) електроника Gavita.

 • Без проблеми создавани од електромагнетни нарушувања.

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Gavita Pro 1000е DE - комплет осветлување за оранжерија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови