КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ATAMI ЗА КОРЕН Rootbastic 100ml - стимулатор за корен

Rootbastic 100ml - стимулатор за корен

Цена: 1,020.00ден
  • Код:
    1473

После појавувањето на познатиот и популарен Bloombastic, вашиот верен производител на ѓубрива ATAMI го престави неговиот нов производ - ROOTBASTIC!

 

Овој висококвалитетен коренов додаток придонесува за нивниот експлозивен раст. Ова значи поголем коренов систем и голем број на мали капилари кои му помагаат на растението да ја олесни апсорпцијата на хранливи материи. Rootbastic ја зголемува отпорноста на растението, што го прави помалку подложно на стрес. Ново на пазарот од серијата на Bloombastic.

 

  • Силно концентриран 
  • Идеален за резници, кога првите жилишки од коренчето се видливи
  • Богат со Фосфор (P), корените го обожуваат!
  • Погоден за секаков вид на одгледување и компатибилен со сите ѓубрива

 

Кореновите стимулатори помагаат за подобар и побрз развој на кореновиот систем. Кореновите се најважните делови од растението кои се одговорни за апсорција на хранливи материи. Добриот коренов стимулатор ја одржува кореновата зона здрава и чиста преку целиот животен циклус.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Rootbastic 100ml - стимулатор за корен или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба: започнете со минимална Rootbastic доза кога коренчињата на растението достигнале 2 см. должина и постепенно зголемувајте ја дозата. Се става 0,1 ml до 0,3 ml Rootbastic на 1 литар во вашиот хранителен раствор.

N-P-K вредност: 5-18-5

Нашите водечки брендови