Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

AHH - контролер за аква систем

Цена: 7,090.00ден
 • Код:
  14
 • Тежина:
  0.500 кг

Оригинален систем Aqua од AHH е едноставен и ефективен хидропонски систем кој дава одлични резултати.

Системот може да се прошири со резервоар за вода (Controller), кое што го прави лесен за ширење на хранливиот раствор на сите единици одеднаш. Контролерот од Aquasystem го одржува Aquasystem и се грижи да не се исуши и да не изгуби вода. До 4 контролери може да се прикачат на тој систем-Aquasystem .

Употреба: Истурете го хранливиот раствор во внатрешна кофа, пополнете ја внатрешната корпа со керамзит и посејте 1 до 3 растенија. Колку помалку растенија ќе посеете, толку поголеми ќе бидат растенијата. Поврзете го компресорот со прекинувачот за часовници и прилагодете го наводнувањето на вашите потреби. Во добро проветрени простории со температура од 25-28 степени Целзиусови, можете да дозволите аквасистемот да работи во текот на целиот светлосен период - на овој начин компресорот може да се вклучи во истиот прекинувач како и ламбите. Или, можете да дистрибуирате наводнување во редовни 4-8 парчиња. циклуси на ден, по 15-30 минути секој.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови