КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ ЕЛЕКТРОНСКИ БАЛАСТИ/ПРИГУШНИЦИ GSE dim 250W-660W - електроски баласт за HPS и MH лампи

GSE dim 250W-660W - електроски баласт за HPS и MH лампи

Цена: 11,725.00ден
 • Код:
  1448
 • Тежина:
  2.900 кг

Овој електронски баласт може да управува со сите видови MH и HPS сијалици при 250-400-600W

UV- киселина и водооотпорна фолија вградени во LED ја покажуваат состојбата, а со помошта на 3 вртечки копчиња можете да ја менувате моќността. GSE ги користи само најдобрите висококвалитетни компоненти, како алуминиум, електролитни кондензатори со долг живот и висока температура, транзистори PhilipsNXP, високо-фрекфентни компоненти Iskra.

Aлуминиумски радијатор ја запазува работната температура ниска и осигурува долг живот на компонентите. Високата честота над 80kHz до 220kHz избегнува акустична резонанса со сијалицата.

Баластот доаѓа како завршен, склопен производ со 3м кабел  и 4м за поврзување кон на рефлекторот E40. Се е водооотпорен и запечатан со заштита класа IP64.

Карактеристики: 

 • +10% излезна моќност

 •   Софт Старт технологија

 •   Заштита на сијалицата

 •   LED статус дисплеј

 •   3 години гаранциј

 

 

Баластите го регулираат напонот што се доставува до избраната сијалица и ја вклучуваат создавајќи висок напон откако ќе се прекине почетната струја. Тие се поделени на електромагнетни и електронски баласти. Разликата е во тоа што електронскиот баласт не бара стартер, полесен е и помалку загрева. Друга предност е тоа што е потивок и го зголемува животниот век на сијалицата за 30%-50%

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете GSE dim 250W-660W - електроски баласт за HPS и MH лампи или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 3 години од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.

Нашите водечки брендови