КОШНИЧКА

0 артикла
Дома КОНТРОЛЕРИ КОНТРОЛЕРИ ЗА ВЕНТИЛАТОРИ И ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ GSE Step transformer - Степ трансформер контролер за влажност и темп. (2.5A)

GSE Step transformer - Степ трансформер контролер за влажност и темп. (2.5A)

Цена: 22,760.00ден
 • Код:
  1447
 • Тежина:
  2.000 кг

Контролорот е специфичен по тоа што вентилаторите не шумат кога се со најниска брзина.

 

Трансформаторот за чекор ја одредува брзината на самиот вентилатор со употреба на 6 чекори нагоре / надолу во зависност од влажноста и температурата. Температурата и хистерезата (чувствителност) може да се постават на две копчиња, како и на хистерезијата на влажноста и влажноста на другите две копчиња. Контролерот има водоотпорно куќиште, компатибилен главен штекер и кабел од 4м со светлосен сензор кој препознава ден / ноќ, што го прави совршен контролер

Размер и технички податоци: 

 • Пакување: 200x250x180mm 
 • Контролер: 265x300x205mm 

 • Дизајнирано за: 2.5A или 8A 

 • Волт прим.: 230V / 50Hz 

 • Волт сек. 80V, 110V, 140V, 170V, 200V, 230V АВТОМАТСКИ чекори 50HZ 

 • Дигитален сензор 5V Мерење на температурата од -55 ° C до +125 ° C (-67 ° F до + 257 ° F) 

 • точност од 0,5 ° C од -10 ° C до + 85 ° C 

 • Точност на влага ± 4.5% RH 

 • Класа на безбедностIP44

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете GSE Step transformer - Степ трансформер контролер за влажност и темп. (2.5A) или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови