КОШНИЧКА

0 артикла
Дома КОНТРОЛЕРИ КОНТРОЛЕРИ ЗА ВЕНТИЛАТОРИ И ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ GSE Step transformer - Степ трансформер контролер за темп. (2.5A)

GSE Step transformer - Степ трансформер контролер за темп. (2.5A)

Цена: 18,160.00ден
 • Код:
  1446
 • Тежина:
  2.000 кг

Контролорот е специфичен по тоа што вентилаторите не шумат кога се со најниска брзина.

 

Чекор трансформатор ја одредува брзината на самиот вентилатор користејќи 6-степени нагоре во зависност од влажноста и температурата. Температурата и хистерезисот (чувствителност) може да се подеси на две копчиња, како и на хистерезис на влажност и влажност на другите две копчиња. Контролорот има водоотпорно куќиште, компатибилен приклучок за напојување и 4m кабел со сензор за светлина кој го препознава денот / ноќта, што го прави совршен контролер.

 

Размер и технички податоци: 

 • Пакување: 200x250x180mm 
 • Контролор: & nbsp; 265x300x205mm
 • Дизајнирано за: 2.5A или 8A 
 • Волт прим: 230V / 50Hz & 
 • Волт сек. 80V, 110V, 140V, 170V, 200V, 230V АВТОМАТСКИ чекори 50HZ 
 • Дигитален сензор 5V
 • Мерење на температури од -55 ° C до + 125 ° C (-67 ° F до + 257 ° F)
 • Точност од -10 ° C до + 85 ° C 
 • Точност на влага ± 4.5% RH
 • Класа на безбедност: IP44

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти