КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX VISTA HOMEbox Vista Medium 125x65x120cm - гроубокс за одгледување на растенија

HOMEbox Vista Medium 125x65x120cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 17,360.00ден
 • Код:
  1444
 • Тежина:
  21.000 кг

HOMEbox® Vista Mediuм специјално дизајниран за специјална намена

 

Прозорците од предниот и страничниот дел ви овозможуваат да им го дадете на вашите сакани растенија вниманието што го заслужуваат. Се разбира, тие можат да бидат цврсто затворени, така што работниот простор внатре да биде целосно изолиран од надворешната светлина. Оптималниот рефлективен PAR + внатрешен слој овозможува идеални услови за осветлување да се создаде, истовремено намалувајќи го ризикот од пораст на температурата во осетливата внатрешна атмосфера.

Vista Medium е опремен со прилагодлив систем на полица. На овој начин, слободно можете да изберете дали да ја вчитате употребената површина со до 12 големи пропагатори или да им дадете на растенијата луксуз да растат во поширок простор. Исто така има и уште 4 полици.

 Склоплив: 125 x 65 x 120 см
Простор за гровинг: 2,4 m²

 - Хај тек дизајн и технологи од Германија
- Здрав, водоотпорен и отпорен на дамки и валкање и материјали со долг животен век
- Отпорен/на на абење на надворешните матријали
- Вградена, водоотпорна основа
- Цврста основа во прицврстувачкиот шатор
- Два големи, прозрачни, дуплекс прозорци од надворешен изглед (41 см х 54 см)
- Голем прозорец за набљудување од предната страна (85 см х х 85 см)

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:

 • Два големи, прозрачни, прозорци за набљудување 41 cm x 54 см. 
 • Голем прозорец за набљудување од предната страна (85 cm x 85 cm)
 • Високо технолошки дизајн, технологија од Германија
 • Издржлив, нa изнесување
 • Интегрирана, водоотпорна основа
 • Тврда основа
 • Цевки: + 100 mm: 2 x задни+200 mm: 1 x горна
 • Вентилациски отвори: 2 x Ø 150 mm (1 х лев, 1 х десен)
 • Оптимално рефлективен материјал PAR+ внатрешна обвивка за подобар раст и поголем принос. Целосно затемнување на патентите - исклучете го преносот на светлината.
 • По затворањето, боксот е во потполност затворен и не е пропустлив за светлина. Максимален капацитет: 100 кг.
 • Размери составен:   125 x 65 x 120 cm
 • Простор за растенија површина од: 2.4 m2

Нашите водечки брендови

Нови продукти