КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX AMBIENT HOMEbox Ambient Q300 300x300x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

HOMEbox Ambient Q300 300x300x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 48,670.00ден
 • Код:
  1433
 • Тежина:
  59.000 кг

Ова е најголемиот HOMEbox®   на сите времиња!

 

Целсоно е посветен на барањата на најтрудољубивите, професионални градинари. Оваа огромна внатрешна градина ќе ви даде обилни количества од вашите сакани растенија. Идеален за девет по 600W сијалици, HOMEbox® Ambient Q300 обезбедува зашеметувачки девет квадиратни метри растечки простор!

Секој детал на овој колосален шатор е доведен до совршенство. Двојниот пристап дава можност градинарите да надгледуваат различни делови од периметарот на боксот, брзо и лесно. Шестте OmniFlow директни вентилациски отвори даваат можност за прецизна контрола над движењето на воздухот во рамки на растечкиот простор.

Димензии нa зглобен:   300 x 300 x 200 cm
Простор за растење:  9m2 

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HOMEbox Ambient Q300 300x300x200cm - гроубокс за одгледување на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:
- Влезни и излезни цевки:

 •  100 mm: 1 x десна, 1 х лева, 2 х покрив, 2 х грб
 •  200 mm: 1 x десна,  1 х лева
 •  250 mm: 3 x десни, 3 х леви
 •  300: 2 х покрив

- 6 x 250 OmniFlow-вентилациски отвори 2 на грбот, 2 од левата и 2 од десната страна на боксот
- 700-микрона микро мрежа, отпорна од инсекти
- Цврста платнена надворешна обвивка
- Оптимално рефлектирачка PAR+ внатрешна постава за подобар раст и повисок принос
- Метална конструкција (Ø 22 mm) со цврсти пластилни агли
- После затворање, боксот е потполно запечатен и непропуслив за светлина
- Патенти зацелосно затемнување – изклучуваат премин на светлина
- Максимален капацитет: 300 кг.

Нашите водечки брендови