КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX AMBIENT HOMEbox Ambient Q240 240x240x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

HOMEbox Ambient Q240 240x240x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 42,580.00ден
 • Код:
  1432
 • Тежина:
  49.000 кг

Добредојдовте во лигата на големите со овој супер квадратен гроубокс – 240 cm страна


Колосални 5.7 квадратни метри простор за растење за до 4 по 1000W сијалици со воздушно ладење или девет по 400W сијалици. Нормално HOMEbox® Ambient Q240 доаѓа со специјалниот PAR+ оптимизиран паметен материјал, за создавање на ултимативната внатрешна растечка средина.
Q240 се дополнува со  импресивно количество вентилациски отвори, вклучително дупли отвори 250 mm од двете страни на боксот за независно воздушно ладење на рефлекторите. Ова им помага на професионалните градинари да ја оптимизираат внатрешната температура, без да губат од релативната влажност во просторијата. Двоен страничен пристап, двојни 300 mm вентилациски отвори на покривот и шест OmniFlow директни воздушни отвори, му ги даваат на професионалниот гроувер сите неопходни посебности за да се создаде и оддржува најпродуктивната и задоволувачка внатрешна градина, која можете да си ја замислите.

 • Димензии соберен:   240 x 240 x 200 cm
 • Простор за растење:  5.76m2 

- Високотехнолошко германско проектирање и инженеринг
- Цврсти, безбедни за растенијата материјали, кои обезбедуваат долг експлоатацион живот
- Променлива водоотпорна основа
- Тврда основа, која се зафаќа за боксот со посредство на патент
- Дупли страничен достап

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:
- Влезни и излезни цевки:

 •  100 mm: 1 x десна, 1 х лева, 2 х покрив, 2 х грб
 •  200 mm: 1 x десна,  1 х лева
 •  250 mm: 2 x десни, 2 х леви
 •  300: 1 х покрив

- 6 x 250 OmniFlow-вентилациски отвори 2 на грбот, 2 од левата и 2 од десната страна на боксот
- 700-микронска микро мрежа, за заштита од инсекти
- Здрава платнена надворешна обвивка
- Оптимално рефлектирачка PAR+ внатрешна постава за подобар раст и повисок принос
- Метална конструкција (Ø 22 mm) со цврсти пластични агли
- После затворањето, боксот е потполно запечатен и непропулив за светлина
- Патенти за целосно затемнување – го исклучуваат преминот на светлина
- Максимален капацитет: 300 кг.

Нашите водечки брендови

Нови продукти