КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX AMBIENT HOMEbox Ambient Q120 120x120x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

HOMEbox Ambient Q120 120x120x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 16,190.00ден
 • Код:
  1431
 • Тежина:
  18.800 кг

Ништо не работи така добро како врската меѓу сијалица 600W и HOMEbox® Ambient Q120!

 

Се благодарение на PAR+ суперрефлектирачкото внатрешно покривало. Растенијата се развиваат побрзо и образуваат повеќе цветови и плодови, така што повеќето искористена светлина е насочена кон шаторот. Квалитетот на приносот е забележителен, поради помалото покачување на температурата (оддржувањето на превисока температура е причина број еден за влошувањето на квалитетот на културата). Резултатот е неверојатно ефективна растечка камера, која ќе зафати само 1.44 m2 од вашиот поден простор.
HOMEbox® Ambient Q120 е апсолутен фаворит меѓу верните индор градинари, така што може да се користи за сите етапи од животниот циклусот на растенијата. Сепак, неговата најпопуларна примена е како комора за цветање со натриумова лампа 600W. Неверојатно, но во овој супер-продуктивен бокс можете да соберете до 36 мали растенија!

 • Димензии на зглобен:   120 x 120 x 200 cm
 • Простор за растење:  1.44m2 

- Високотехнолошко германско проектирање и инженеринг
- Цврсти, безбедни за растенијата материјали, кои обезбедуваат долг експлоатацион живот
- Променлива водоотпорна основа
- Тврда основа, која се зафаќа за боксот со посредство на патент
- Дупли страничен достап

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HOMEbox Ambient Q120 120x120x200cm - гроубокс за одгледување на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:

- Влезни и излезни цевки:

 •  100 mm: 1 x десна, 1 х лева, 1 х грб
 •  160 mm: 1 x лева,  1 х грб
 •  200 mm: 1 x десна, 1 х лева
 •  250: 1 х покрив

- 2 x 250 OmniFlow-вентилациски отвори од левата и од десната страна на боксот
- 700-микрона микро мрежа, отпорна од инсекти
- Цврста платнена надворешна обвивка
- Оптимално рефлектирачка PAR+ внатрешна постава за подобар раст и повисок принос
- Метална конструкција (Ø 22 mm) со цврсти пластични агли
- После затворање, боксот е сосема запечатен и непропулив за светлина
- Патенти за целосно затемнување – го исклучуваат преминот на светлина
- Максимален капацитет: 75 кг.

Нашите водечки брендови