КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX AMBIENT HOMEbox Ambient Q100 100x100x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

HOMEbox Ambient Q100 100x100x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 14,840.00ден
  • Код:
    1430
  • Тежина:
    11.300 кг

HOMEbox® Ambient Q100 се заснова на еден квадратен метар простор за растење.

 

Со својата височина од 2 m, тој е особено популарен избор мегу гроуверите на хидропоника, поради малку поголемата височина на овие системи. Сите квалитети на HOMEbox®  се присутни и тука: Отвори на покривот за лесна монтажа на вентилацискиот систем, цврсти патенти, микромрежа против инсекти, воздушни OmniFlow отвори и се разбира PAR+ супер рефлектирачко внатрешно покривало, за да се извлече максимумот од светлината. 

Препорливо осветлување: 400-600W метал-халидна или натриумова лампа. 160 милиметарските цевки на страничните панели дозволуваат лесно и независно воздушно ладење на рефлектори кои одговараат за 600W лампи. Силно се препорачува за љубители, кои сакаат да уживаат на висок квалитет 365 дена во годината!

Димензии на зглобен:   100 x 100 x 200 cm
Простор за растење:  1m2 

- Високотехнолошко германско проектирање и инженеринг
- Цврсти, безбедни за растенијата материјали, кои обезбедуваат долг експлоатацион живот
- Променлива водоотпорна основа
- Тврда основа, која се зафаќа за боксот со посредство на патент
- Дупли страничен достап

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HOMEbox Ambient Q100 100x100x200cm - гроубокс за одгледување на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:
- Влезни и излезни цевки:

  •  100 mm: 1x гръб, 1 х лев
  •  160 mm: 1x лева, 2 х десна
  •  200 mm: 1x покрив

- 2 x 200 OmniFlow-вентилациски отвори од левата и од десната страна на бокота
- 700-микронска микро мрежа, која штити од инсекти
- Здрава платнена надворешна обвивка
- Оптимално рефлектирачка PAR+ внатрешна постава за подобар раст и повисок принос
- Метална конструкција (Ø 22 mm) со цврсти пластични агли
- После затворањето, боксот е потпоно запечатан и непропуслив за светлина
- Патенти за целосно затемнување – го исклучуваат преминот на светлина
- Максимален капацитет: 75 кг.

Нашите водечки брендови