КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX AMBIENT HOMEbox Ambient Q80 80x80x160cm - гроубокс за одгледување на растенија

HOMEbox Ambient Q80 80x80x160cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 11,450.00ден
  • Код:
    1429
  • Тежина:
    8.000 кг

Во оптималното користење на просторот и интензивната индор продукција тешко е нешто да е подобро од HOMEbox®Ambient Q80.

 

Овој силно еластичен шатор може да одгледа од свежо вкоренети резници или расади до млади растенија, да оддржува едно растение- мајка во одлична форма, или дури и цветањето или плодообразувањето на до 10 растенија до нивното целосно созревање. Идеално осветлен од една 250W метал-халидна или натриумова лампа, HOMEbox® Ambient Q80 е компатибилен со целата гама популарни методи за одгледување.

Освен OmniFlow вентилациониските отвори, снабдени со микро мрежа против инсекти, боксот има и удобен порт за кабли и напојни системи, исто така 160 mm смукачки отвор за воздух на покривот. Како кај сите производи од линијата  HOMEbox®Ambient, монтажата и демонтажата на боксот без инструменти ќе одземе само неколку минутки. PAR+ супер светлорефлектирачката покривка ја трансформира таа компактна растечка камера во високо-производствена средина за затворено култивирање, која го комбинира неспоредливото рефлектирање на светлината со ефективно ширење на топлината за повисок квалитет на земјоделските култури во боксот.

Димензии на склопен:   80 x 80 x 160 cm

Простор за растење:  0.64m2 

- Високотехнолошко германско проектирање и инженеринг
- Цврсти, безбедни за растенијата материјали, кои осигуруваат долг експлоатационен живот
- Променлива водоотпорна основа
- Тврда основа, која се зафаќа за боксот со посредство на патент

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HOMEbox Ambient Q80 80x80x160cm - гроубокс за одгледување на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:
- Влезна и излезна цевка:

  •  100 mm: 1x позади
  •  125mm: 1x од лево
  •  160 mm: 1x покрив

- 2 x 125 OmniFlow-вентилационни отвори од левата и од десната страна на боксот
- 700-микрона микро мрежа, отпорна на инсекти и други несакани работи
- Платнена внатрешна обвивка
- Оптимална рефлексија на PAR + внатрешната обвивка за подобар раст и поголеми приноси
- Метална конструкција (16 mm), силни пластични агли
- По затворањето, кутијата е целосно непропустлива за светлина
- Целосно затворени патенти - исклучете ја светлината
- Максимален капацитет: 50 кг.

Нашите водечки брендови