Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Саксија 11L

Цена: 100.00ден
 • Код:
  140
 • Тежина:
  0.500 кг

Црна пластична саксија со квадратен профил 23х23 cm

Без подлошка

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.