КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX AMBIENT HOMEbox Ambient Q60 60x60x120cm - гроубокс за одгледување на растенија

HOMEbox Ambient Q60 60x60x120cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 9,510.00ден
  • Код:
    1427
  • Тежина:
    6.450 кг

HOMEbox® Ambient Q60 е идеален за градинари, кои сакаат сами да управуваат со одгледувањето на домашни билки и други компактни растенија.

 

Прекрасното е што просторот кој го зафаќа е колку мала библиотека и покрај тоа собира од 1 до 5 растенија! Се осветлува идеално од компактни флуоресцентни гроу лампи, така што секој фотон го достигнува својот полн потенцијал, благодарение на супер рефлектирачката PAR+ површина, специфична за HOMEbox®. 

И покрај својата компактна големина, HOMEbox® Ambient Q60 е исклучително продуктивен, највеќе во комбинација со  хидропонски хоби систем. Дуплата 700-микронска микро-мрежа против инсекти при вентилациоските OmniFlow отвори, осигурува здрава растечка средина.  Широкиот покривен отвор може да собере излезни вентилатори со отвори до 160 mm.

Димензии на зглобен:   60 x 60 x 120 cm
Простор за раст:  0.36 m2 

- Високо технолошко германско проектирање и инженеринг
- Основа за успешно и безбедно одгледување
- Здрави, бебедни за растенијата материјали, кои осигуруваат долг експлоатационен живот
- Променлива водоотпорна основа
- Тврда основа, која се зафаќа за бокс со посредство на патент

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HOMEbox Ambient Q60 60x60x120cm - гроубокс за одгледување на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:
- Влезни и излезни цевки:

  •  100 mm: 1x грб
  •  125mm: 1x лев
  •  160 mm: 1x покрив

- 2 x 125 OmniFlow-вентилациски отвори од левата и од десната страна на боксот
- 700-микронска микро мрежа, која штити од инсекти
- Цврста платнена надворешна обвивка
- Оптимално рефлектирачка PAR+ внатрешна постава за подобар раст и повисок принос
- Метална конструкција (16 mm), цврсти пластични агли
- После затворање, боксот е потполно запечатан и непропустлив за светлина
- Максимален капацитет: 50 кг.
- Патенти за целосно затемнување – исклучуваат преминување на светлина

Нашите водечки брендови