КОШНИЧКА

0 артикла

MEGA GROW 1000 - 40L/h - резервен филтер

Цена: 500.00ден
  • Код:
    1405

Системот се состои од предфилтер, два филтри за јаглен и две мембрани.

 

Активиран јаглен филтер живот - 24.000L. Животот на предфилтерот - 11.000L или додека не се запуши.

Мембраните имаат живот од 6 месеци до 2 години во зависност од квалитетот на водата и промената на јаглеродниот филтер, бидејќи хлорот е апсолутно контраиндициран за мембраната.

  • јаглен филтер - 14.5 

  • Префилтер - 34 

  • Мембрана - 186 

За повеќе информации за менување на филтрите, видете тука .

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете MEGA GROW 1000 - 40L/h - резервен филтер или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови