КОШНИЧКА

0 артикла

POWER GROW 500 - 20L/h - резервен предфилтер

Цена: 500.00ден
  • Код:
    1402

Предфилтер за систем за обратна осмоза POWER GROW 500

 

Предилтерот за седимент има издржливост во зависност од квалитетот на водата. Се препорачува да се промени со филтерот и мембраната. Животот на префилтерот - 8000L или додека не се запуши.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти