КОШНИЧКА

0 артикла

PRO GROW 2000L/h - резервен предфилтер

Цена: 3,610.00ден
  • Код:
    1401
  • Тежина:
    0.030 кг

Животот на префилтерот - 8000L или додека не се запуши.

 

Префилтерот за седимент и филтерот за јаглерод имаат издржливост во зависност од квалитетот на водата. Се препорачува тие да се менуваат заедно.

 

 

За повеќе информации за менување на филтрите, видете тук

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти