КОШНИЧКА

0 артикла

SUPER GROW 800L/h - систем за прочистување на вода со два филтри

Цена: 19,275.00ден
  • Код:
    1393

Системите SUPER GROW се во комплет со брза врска за црево - веќе наместена на системот; а можат и да се сврзат на водопроводна врска на 3/4".


Сите системи се со 5μm таложен предфилтер и филтер со активен јаглен.

  • Живот на филтерот со активен јаглен - 28 500L 

  • Живот на предфилтерот - 8000L или додека се запуши. 

  • За повеќе информации во врска со смената на филтрите, видете тука

  • Предфилтерот за седимент и јагленовиот филтер имаат трајност во зависност од квалитетот на водата. Се препорачува да се сменат заедно.

  • Резервни филтри и предфилтри можете да разгледате тука.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете SUPER GROW 800L/h - систем за прочистување на вода со два филтри или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови