КОШНИЧКА

0 артикла

MEGA GROW 3000 - 125L/h - систем за обратна осмоза

Цена: 86,480.00ден
 • Код:
  1391
 • Тежина:
  1.100 кг

Системите бараат добар притисок на влезот.

 

Проектирани се за однос на исфрлената према прочистената вода од 2:1. Кога водата е евтина од сопствен извор, за да се продолжи животот на мембраната може да се смени ограничувачот на протокот (flow restrictor) со таков со поголем проток - на тој начин ќе се исфрла повеќе вода, но и ќе се сочува мембраната.

Работи со:

- Tемпература на водата до 30°C.

- Притисок: 3

- 6 bar Системата се состои од предфилтер, филтер сп јаглен и мембрана.

Системот се состои од филтер со јаглен и две мембрани. Препорчиливо е да се користи SUPER GROW 800L/h како предфилтер за заштита на мембраните.

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете MEGA GROW 3000 - 125L/h - систем за обратна осмоза или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 • Живот на филтерот со активен јаглен - 12 000L 
 • Живот на предфилтерот - 8000L.
 • За повеќе информации во врска со смената на филтрите, видете тука
 • ВНИМАНИЕ: Хлорот е штетен за мембраната! Ако јагленовиот филтер е амортизиран, тоа ќе доведе до скратување на животот на мембраната.
 • Резервни филтри и мембрани можете да најдете тука

ГАРАНЦИЈА:

 • Сите системи се со 1 година гаранција, што може да се продолжи до 2 години со регистрација на сајтот на производителот.

СМЕНА НА ФИЛТРИТЕ:

 • Предфилтерот за седимент и јагленовиот филтер имаат трајност во зависност од квалитетот на водата. Се препорачува да се сменат заедно.
 • Мембраните имаат живот од 6 месеци до 2 години во зависност од квалитетот на водата и од смената на јагленовиот филтер, затоа што хлорот е апсолутно контраиндикативен за мембраната.

Нашите водечки брендови