КОШНИЧКА

0 артикла

GARDEN GROW 480L/h - систем за прoчистување на вода сo два филтри

Цена: 13,440.00ден
  • Код:
    1388

Системи GARDEN GROW се во комплет со брза врска за црево, како и со конектори за лесно поврзување дома.


Сите системи се со 5μm таложен предфилтер и филтер со активен јаглен.

  • Живот на филтерот со активен јаглен - 28 000L или 4-6 месеци

  • Живот на предфилтерот - 16 000L или додека се запуши

  • За повеќе информации во врска со смената на филтрите, видете тука

  • Предфилтерот за седимент и јагленовиот филтер имаат трајност во зависност од квалитетот на водата. Се препорачува да се сменат заедно.

  • Филтри и предфилтри можете да разгледате тука.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти