КОШНИЧКА

0 артикла

MEGA GROW 1000 - 40L/h - систем за обратна осмоза

Цена: 27,610.00ден
 • Код:
  1389
 • Тежина:
  1.100 кг

Системите бараат добар влезен притисок.

 

Дизајниран за 2: 1 сооднос на испуштена во прочистена вода. Кога водата е ефтина од сопствениот извор, ограничувачот на протокот може да се замени со поголем проток за да го продолжи животот на мембраната - така ќе се фрли повеќе вода, но мембраната ќе се задржи.

Работи со:

- Tемпература на водата до 30°C.

- Притисок: 3

- 6 bar Системот се состои од предилтер, филтер за јаглен и мембрана.

 

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете MEGA GROW 1000 - 40L/h - систем за обратна осмоза или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 • Животот на флтерот со активен јаглен - 12.000L & nbsp;
 • Животот на префилтерот - 8000L.
 • За повеќе информации за менување на филтрите, видете тук
 • ВНИМАНИЕ: Хлорот е штетен за мембраната! Ако јаглеродниот филтер е задушен, тоа ќе го намали животот на мембраната.
 • Резервни филтри и мембрани & nbsp; можете да ги најдете тука


ГАРАНЦИЈА:

 • Сите системи имаат гаранција од 1 година што може да се продолжи до 2 години со регистрација на веб-страницата на производителот.

ПРОМЕНА НА ФИЛТРИТЕ:

 • Префилтерот за седимент и филтерот за јаглерод имаат издржливост во зависност од квалитетот на водата. Се препорачува да се сменат заедно.
 • Мембраните имаат живот од 6 месеци до 2 години во зависност од квалитетот на водата и промената на филтерот за јаглерод, бидејќи хлорот е апсолутно контраиндициран за мембраната.

Нашите водечки брендови