КОШНИЧКА

0 артикла

ECO GROW 240L/h - систем за прочистување на вода со два филтри

Цена: 7,120.00ден
  • Код:
    1386

Системи ECO GROW имаат  брза врска за црево, како и  конектори за лесно поврзување дома.


Сите системи се со 5μm седиментен предфилтер и филтер со активен јаглен.

  • Живот на филтерот со активен јаглен - 12 000L или 4-6 месеци

  • Живот на предфилтерот - 8000L или додека се запуши.

  • За повеќе информации во врска со смената на филтрите, видете тука

  • Предфилтерот за седимент и јагленовиот филтер имаат трајност во зависност од квалитетот на водата. Се препорачува да се сменат заедно.

  • Филтри и предфилтри можете да разгледате тука.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете ECO GROW 240L/h - систем за прочистување на вода со два филтри или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови