КОШНИЧКА

0 артикла

Clonfix 100ml - гел за клонирање

Цена: 1,150.00ден
  • Код:
    1385
  • Тежина:
    0.100 кг

Clonfix е органски гел за вкоренување Hesi, кое што ќе им даде на вашите млади садници одличен старт!

Сите делови на растението ги имаат потребните хормони (како што се аксините) потребни за да се произведе коренот, но потребно е време за да се достигне исечениот раб.
Hesi Clonfix содржи хормон (100% органски), кој го стартува првичниот развој на кореновите клетки.

 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Инструкции за употреба:

Исипете малку Clonfix во оделен сад. Потопете ги резниците од 3 до 5 мм во Clonfix и ставете ги во (почва, пелети, каменна вата и др.) За најдобри резулати користетете Clonfix во комбинација со Root Complex: Веднаш по сечењето потопете ги исечоците-резниците со раствор Root Complex (50ml /L). Оставете ги така за 1 час, после тоа кое што го третиравте со Clonfix и посадете го во субстратот. Корените ќе се образуват над третираната област, ете зошто не мора да ги потопипите премногу длабоко во нив т.е во Clonfix.

Нашите водечки брендови