КОШНИЧКА

0 артикла

3mm спојница – двојна

Цена: 3.00ден
  • Код:
    1380
  • Тежина:
    0.030 кг

Двојна спојница со дијаметар 3 мм.

 

Тројникот е дво-разгранет конектор што се приклучува на главното црево во претходно издупчена дупка. Потоа можете да ги поврзете соодветните, 2 парчиња. цевки до него. А тоа е врската помеѓу главното црево и секундарното црево (црево) што влева раствор во садовите.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти