Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ФОЛИИ Метар Фолија BW (0,07 mm) 1m

Метар Фолија BW (0,07 mm) 1m

Цена: 140.00ден
 • Код:
  134
 • Тежина:
  0.500 кг

Двослојна фолија за растење.

Белата за зголемување на светлината во просторијата за одгледување, Црната за намалување на надворешната светлина. Безбедно за храна.Безобедно за растенија.Гарантирано не пропушта гасови.

Димензии: 2 метри широчина 

Поставата на фолија е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во внатрешноста.Функција на фолијата е да се шири / размножува светлината и да се избегнат жариштата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.