КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА HESI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Super Vit 50 ml - витамини и аминокиселини

Super Vit 50 ml - витамини и аминокиселини

Цена: 1,415.00ден
  • Код:
    130

Концентрирана смеса од 15 витамини и 10 аминокиселини, кој што го подобруваат метаболизмот и целата здраствена состојба на растението, за моќен раст и обилен цвет.

 

Погоден за сите растенија и сите методи на примена. Како е можно тоа? SuperVit е смеса од 15 витамини и 10 аминокиселини, кои имаат важна улога во растението. Витамините и аминокиселините (витални супстанции) се градивни елементи и биокатализатори во севкупниот метаболизам. Со SuperVit, растенијата добиваат важни хранливи материи во подготвена форма. Не е важно растението само да се бори да произведува неопходното, кое што во пракса не е доволно. Ова заштедува време и поголем дел од енергијата на растението, кое може да се потроши на начин кој му е многу покорисен.

 

Растенијата можат да бидат снабдени со такви компоненти од минерали, но со HESI SuperVit ќе го добиете во готова форма за апликација. Тоа заштедува време и енергија од онаа на растението. Енергијата на растението е поврзана со подобрувањето на растот и оптималниот и природниот отпор на растението. SuperVit активира двоен раст, како и хормони за раст, затоа е погоден за сите периоди од растечкиот циклус. Растенијата се поздрави кога SuperVit се грижи за нив! Производство на повеќе и повеќе моќни цветови!

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Super Vit 50 ml - витамини и аминокиселини или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Користење на SuperVit: SuperVit се користи низ целиот животен циклус на рестанието. Се меша со вода може и да се полива а може и да се прска .

Дозирање: 1 капка SuperVit на 4,5 L вода ( = 1ml за 45L )

Да не се предозира.
Погоден за сите растителни медиуми.

Нашите водечки брендови