КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ Master Gear 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Master Gear 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Цена: 5,360.00ден
  • Код:
    1308
  • Тежина:
    6.200 кг

Електромагнетен баласт за HPS и MH сијалици

 

Мaster Gear одговара за поврзување со натриумови или метал-халидни сијалици со моќност 600W. Максималното можно растојание од лампата до пригушувачот е 20 метри за HPS и до 5 метри за MH лампи. 

MASTER GEAR 600W се состои од индуктори, кондензатор и терминален блок за поврзување на влезниот напон и сијалица. 6,2A.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 1 година од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.

Нашите водечки брендови

Нови продукти