КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ CAN W100/38 Ø250mm - 1400 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

CAN W100/38 Ø250mm - 1400 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

Цена: 16,090.00ден
  • Код:
    1242
  • Тежина:
    21.770 кг

Кога е во прашање филтрирањето на воздухот и иновации во вентилационите системи, фирмата Can-Filters е лидер на пазарот.

 

Филтрите Can-Fan се идеални за користење во градинарството, при одгледување на затворено. Содржат Virgin активен јаглен, специјално формулиран да одговара на вашите критериуми за работа! Can-Filters осигуруваат најдобра контрола врз миризбите благодарение на активниот јаглен во нив - CKV-4 (вид јагленород). Специјалните димензии и големата површина дава потполно исчистен воздушен проток и 99% отстранување на миризбите. Сигурни филтри изработени од висококвалитетен материјал.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добар систем за вентилација. Затоа, за вашите култури да бидат со викот квалитет, треба да мислите на прочистување, внесување на свеж воздух во просторијата за огледување и вентилација! Филтерот е важен дел во составувањето на еден систем за вентилација. Функцијата на филтрите е да го освежат и прочистат воздухот. Го спречуваат излегувањето на остри миризби од прсторијата!

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете CAN W100/38 Ø250mm - 1400 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
-Капацитет: 1400m3/h димензии:
-Должина 100cm
-Дијаметар 38 cm,
-Дијметар на прирабницата: 250 mm
-Количество активен јаглен: 28 kg
-Дебелина на слојот активен јаглен: 5cm
-Филтрите со активен јален работат најдобро при влажност под 80%. Ако вредностите надминуваат 85%, работата им престанува.

Нашите водечки брендови