КОШНИЧКА

0 артикла

GHE pH тест

Цена: 400.00ден
  • Код:
    1205
  • Тежина:
    0.010 кг

рН Test идеален за лесно тестирање.

Тoј опфаќа широк спектар, ако се започне од 4.0 до 8.5. Само наполнете половина од епруветата со хранлив раствор, додајте 2 - 3 капки од рН тестерот, расклатете и видете ја добиената боја. Споредете со шемата на бои на шишенцето, за да го проверите нивото на рН. Многу сигурен и лесен за користење.Одговара за најмалку 500 тестови.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови