КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ЗАТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ СО ЛАДЕЊЕ Powerplant Aerowing - разладувачки рефлектор за сијалица 600W-1000W

Powerplant Aerowing - разладувачки рефлектор за сијалица 600W-1000W

Цена: 7,190.00ден
  • Код:
    1200
  • Тежина:
    9.600 кг

Овие фантастични рефлектори навистина се исклучителни во контрола на температурата во просторијата за одгледување и како резултат на тоа осигуруваат високи приноси.

 

Се одликуваат со 4 мм рамно стакло, кое ќе ја задржи топлина далеку од вашите растенија, така што може да ја изведе топлината преку двата отвори, кои можат да бидат сврзани со воздуховод или со мал вентилатор. Рефлекторот располага со силно рефлектирачки иинтериерени крила, за да го извлечете максимумот од вашиот светлосен проток, а растението ќе може да расте дури до сантиметри под рефлекторот.

 

Ова е силно ефикасен начин за осветлување на сите големи простории и неколку Aerowings можат да се соединат заедно, создавајќи високо ефикасно осветлување. Секој комплет се нуди со висечки куки, регулирачки приклучок, 5 метри кабел со IEC врска, како и стаклен панел и рамка.

 

  • Може да се поврзе на воздуховод 150мм. 

  • Димензии: 20 х 60 х 54cm

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Затворените рефлектори не само што нудат рамномерно распрскување на светлината врз растенијата, туку и ладење на сијалиците кои развиваат голема температура.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти