КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ЗАТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ СО ЛАДЕЊЕ Raptor 8 Solo - разладувачки рефлектор за сијалица 600W-1000W

Raptor 8 Solo - разладувачки рефлектор за сијалица 600W-1000W

Цена: 20,650.00ден
  • Код:
    1196
  • Тежина:
    1.000 кг

Најголемиот рефлектор во светот!

 

Raptor 8" е дизајниран за тие кои бараат повеќе. Рефлектор со можност за разладување од затворен тип. Термоотпорното стакло заштитува и ја ограничува топлината. Снабден е со два вентилациони отвори Ф200. Приклучокот е со четири позиции за преместување по хоризонтала. Капацитет: една сијалица.

 

- Димензии на рефлекторот: 105cm x 77cm x 27cm.

- Димензии на кутијата: 110cm x 84cm x 34cm.

- Димензии на фасонката: Ф200.

- Должина на кабелот: 4m

- Рефлектирачка способност: 95%

- Препорачлива вентилација: 1100m3/h

- Гаранција: 5г.

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Затворените рефлектори не само што нудат рамномерно распрскување на светлината врз растенијата, туку и ладење на сијалиците кои развиваат голема температура.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти