КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ATAMI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Bloom Stimulator 500ml - стимулатор на цветање

Bloom Stimulator 500ml - стимулатор на цветање

Цена: 1,190.00ден
 • Код:
  1192
 • Тежина:
  0.550 кг

За многу растениja цветањето е наjважниoт период од нивниот животен циклус.

Овој стимулатор ќе го предизвика процесот на цветање во поран стадиум што ќе ја стартува појавата на пупки порано и на крајот на краиштата ќе го оддолжи периодот на цветање и ќе го направи поинтензивен. Стимулаторот за цветање може да биде апсорбиран директно од растението, така ќе допринесе за исклучителна продукција на цветови, така што тие се поголеми, потешки и покомпактни, но се запазува карактеристичната арома и вкус на сортата.

Atami B'cuzz Bloom го осигурува неопходното стимулирање на растењето на цветните клетки исто така го зголемува производството на шеќерни молекули и го подобрува нивниот транспорт околу растението.

 • Потполно растворлив во вода!
 • Го активира биолошкиот живот во субстратот.
 • Значително го зголемува растењето на коренот.
 • Содржи микроелементи во хелатна форма.
 • Ензимна активност на неколку фронта.
 • Содржи аква бактерии.
 • Сите производи на Bcuzz се сообразени, така да нивната употреба да не ја нарушува биолошката рамнотежа.

 

 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена: 1ml/L на литар вода

Се додава на хранливиот раствор од започнувањето на цветањето. Може да се употребува секојдневно за наводнување на растенијата во периодот на цветање. Комбинацијата со стимулаторот за цветање е препорачлива и резултатите од таа комбинација ќе ги надминат сите ваши очекувања. 

 

Нашите водечки брендови

Нови продукти