КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ATAMI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Blossom Builder Liquid 1L - стимулатор на цветање

Blossom Builder Liquid 1L - стимулатор на цветање

Цена: 2,400.00ден
 • Код:
  1190
 • Тежина:
  1.100 кг

Blossom Builder Liquid е бустер за финалните фази на образувањето на плодови, предодреден за користење во последните 4 седмици на цветање до пред берба.

Blossom Builder Liquid ® максимално ќе ја зголеми структурата на плодовите. Со уникатен P:K соднос, тој е соодветен за сите видови субстрати, како почва, хидро и кокос и како и за сите видови напојувачки системи. N:P:K - 0:20:32 (w/w) 

Бенефиции:

 • Blossom Builder ќе ја зголеми големината и масата на цветовите
 • Специјално создаден за последните седмици на цветање
 • Работи како финишер, кој ќе ги доведе вашите цветови до силен, здрав надворешен изглед, голема тежина и силна арома 
 • Одговара за секаков вид култивациони субстрати (почва, хидро и кокос) и сите напојувачки системи.
 • Лесно и потполно растварање во вода.
 • Преку прихранувањето на растенијата со соодносот NPK во последните седмици, ќе се генерира поголема тежина
 • Со уникатна формула на Blossom Builder ќе ги добиете саканите крајни резултати подобро од екој друг производ на пазарот.

 

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Blossom Builder Liquid 1L - стимулатор на цветање или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена: Силно концентриран. Од 0,25-0,50ml/L  хранлив раствор.

- Специјално создаден за последните 4 седмици на цветањето.

- Кога се користи правилно резултатот е еден - силни, здрави, полни и големи цветови со добра тежина и арома.

- Благодарение на уникатната формула на Blossom Liquid Builder ® ќе ги добиете саканите крајни резултати.

- Во храниливиот резервоар на сто литри, ќе требаат не повеќе од 50ml Blossom 

Нашите водечки брендови