Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА EC 1413 µS/cm 20ml - калибрирачки раствор за EC тестер

EC 1413 µS/cm 20ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Цена: 70.00ден
 • Код:
  115
 • Тежина:
  0.020 кг

Раствор ЕC 1413 µS/cm за калибрирање на електронски EC-метар  

 • торбичка: 20ml 

 • калибрирање по шемата врз опаковката

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови