КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ЦИРКУЛАЦИОНИ ВЕНТИЛАТОРИ HURRICANE FT18A - вентилатор за циркулација на воздух

HURRICANE FT18A - вентилатор за циркулација на воздух

Цена: 1,210.00ден
  • Код:
    1186
  • Тежина:
    0.800 кг

Овој вентилатор е мал, нокомпактен и лесен за инсталирање. Дијаметарот му е: 18 cm и има 3 брзини. Може да се регулира и поставува вертикално и хоризонтално. Брзината на вентилаторот се контролира со помош на прекинувачот (OFF-LOW-HI) од 0-1-2

 

1. Протокот на воздухот може да се прилагоди нагоре или надолу со олабавување на аголот за прилагодување на зглобот.

2. Насоката на протокот на воздухот може да се прилагоди со вртење на ротирачкиот зглоб.

3. Приклучете го кабелот за напојување во електричен штекер.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Целта на циркулационите вентилатори е да го циркулираат воздухот во просториите за одгледување, со што ќе се обезбеди движење на свеж воздух и негова добра размена.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HURRICANE FT18A - вентилатор за циркулација на воздух или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Нашите водечки брендови