Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА pH 4 20ml - калибрирачки раствор за pH тестер

pH 4 20ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Цена: 70.00ден
 • Код:
  114
 • Тежина:
  0.020 кг

PH пуфер раствор 4,01 20 ml

 
- pH- 4.01 пуфер раствор за калибрирање на електронски рН метар  
- калибрирање - по шемата врз опаковката

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација,правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови